Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Shipping

TQC Ultralyd tykkelsesmåler PRO

Ultralydtykkelsesmåler spesielt designet for å måle tykkelsen på metalliske og ikke-metalliske materialer, f.eks. aluminium, titan, plast, keramikk, glass og plast. Den kan også brukes til å overvåke alle typer rør og trykkbeholdere for tap av tykkelse på grunn av korrosjon eller erosjon. Måleren er enkel å bruke og vil gi nøyaktige avlesninger med en nøyaktighet på 1 %. Denne enheten er ikke egnet for støpejern på grunn av dens store krystalloide sammensetning. Pro-versjonen lar deg lagre data og utføre en lydhastighetsmåling (med kjent materialtykkelse), denne modellen leveres også med en ekstra sonde (5.0MHz). TQC Ultrasonisk tykkelsesmåler "Pro"

kr 6200,-
PosiTector DPM L - klimalogger
Duggpunkt Logger med magnetisk sonde som festes til stålkonstruksjoner for å overvåke klimatiske forhold. Måler og registrerer klimatiske forhold inkludert: relativ fuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur, forskjell mellom overflate- og duggpunktstemperaturer, og våttermometer-temperatur.
kr 6900,-
PosiTector IRT IR termometer
PosiTector IRT. IR måler med måleområdet fra  -70° to 380° C. Denne inkluderer både probe og Standard PosiTector instrument. Probe kan kjøpes løst for de som har PosiTector instrument.
kr 5700,-
PosiTector 6000 Mikroprober
PosiTector serien kommmer som Standard eller Advanced instrument og med svært mange probekombinasjoner. Her kan se se priser på alle lagerførte varianter. Alle prober kan byttes om hverandre og du kan også bruke prober til klima/duggpunkt, ruhet, ultralyd tykkelse, osv. på samme instrument.
kr 7900,-
3,5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
Separat 3,5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
kr 6900,-
5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
Separat 5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
kr 6900,-
Tritex Multigauge 5600 Ultralyd tykkelsesmåler Multiekko
Multigauge 5600 er en enkel og robust ultralyd tykkelsemåler, designet for de fleste bruksområder. Med høy brukervennlighet og et LED-opplyst display, kan måleren brukes i de fleste situasjoner og omgivelser. Måler gjennom belegg og er spesielt engnet til å måle på korroderte og ujevne overflater som f.eks. skipsskrog, tanker, osv. Måleren leveres standard med 2,25 MHz probe. 3,5 MHz og 5Hz er valgfrie alternativer eller kan kjøpes som tilbehør.
kr 22900,-
Multigauge 3000 Tykkelsesmåler for undervannsbruk
Multigauge 3000 Undervanns Tykkelsesmåler
kr 39000,-
PosiTector UTG  Ultralyd material tykkelsesmåler
PosiTector UTG er en hendig ultralyd vegg tykkelsesmålere. Instrumentet kommer som Standard eller Advanced modell. Begge instrumentmodeller kan leveres med  flere typer prober. UTG C - Korrosjon probe for å måle effekten av korrosjon og erosjon på tanker, rør eller andre konstruksjoner som bare kan nås på den ene siden eller UTG M - Multiple-Echo Probe  for å måle  underliggende metall (materiale) tykkelse  på objekter som er malt eller belagt er de mest vanlige. Disse leveres både på kabel eller integrert i instrumentet (allikevel utskiftbar). I tillegg kan PosiTector UTG leveres med 2,5 Hertz lav frekvens probe og UTG P presisjonsprobe for tynne metall og plastobjekter. Alle prober kan benyttes på et hvilket som helst PosiTector Standard eller Advanced instrument. 

PosiTector UTG Standard:

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• Lagring av 1000 avlesninger i en gruppe per probe
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.  

PosiTector UTG Avansert 

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• A-Scan
• B-Scan
• Auto Gain kontroll
• Smart CoupleTM
• Skannemodus
• Lagring av 250.000 målinger i 1000 grupper eller undergrupper
• Elektronisk hjelp
• Dataoverføring via USB til en PC eller via trådløs Bluetooth-teknologi
• Touch screen tastatur for å skrive inn gruppenavn, osv.  på instrumentet
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.
kr 14600,-
PosiTector 6000 Standard Mymåler med FS probe
PosiTector Standard instrument med FS probe for måling av belegg på magnetisk underlag.
kr 11000,-
PosiTector 6000 Advanced Mymåler med FS probe
PosiTector Avansert instrument med FS3 probe for måling av belegg på magnetisk underlag.
kr 15700,-
PosiTector 6000 Standard Mymåler med FNS probe
PosiTector Standard instrument med FNS1 for måling av maling og beleggtykkelse på jernholdige og ikke-jernholdige metallunderlag. Ideell for å måle tykkelse på stål, jern, aluminium, kobber og mer.
kr 15100,-
PosiTector 6000 Advanced Mymåler med FNS probe
PosiTector Advanced instrument med FNS-3 for måling av maling og beleggtykkelse på jernholdige og ikke-jernholdige metallunderlag. Ideell for å måle tykkelse på stål, jern, aluminium, kobber og mer.
kr 19700,-
Multigauge 5700 Tykkelsesmåler med datalogging
Multigauge 5700 er en ultralyd tykkelsesmåler som måler gjennom maling og belegg uten og viser kun ståltykkelsen. Denne skiller seg fra 5600 modellen med at den har lagringsmuligheter og kan overføre data til en PC via RF teknologi. Standardmodell leveres med 2,25 MHz probe. 5 MHz og 3,5 MHz  er valgfrie alternativer.
kr 29500,-
TQC DewCheck 4
Dewcheck 4 Duggpunkt/klimamåler DC7100. Optimal for kontroll av klimaparametere ved malingsinspeksjon. Viser relativ fuktighet i prosent, lufttemperatur og overflatetemperatur. Instrumentet kalkulerer duggpunktstemperaturen og viser også delta T som er forskjellen mellom duggpunktstemperatur og ståltemperatur.
kr 8500,-
PosiTector DPM Standard Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 10800,-
PosiTector DPM Advanced Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 13200,-
SADT Vibration Meter EMT220
EMT220 er en bærbar vibrasjonsmåler med en rekke bruksområder.
kr 11000,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
TQC Digital Støymåler
Digital støy/lydmåler med meget bred rekkevidde.
kr 2200,-
PosiTest DFT Combo
Vår minste mymåler - en unik svært liten og hendig måler! Måleren veier kun 60 gram og er 10 cm høy. Den er hurtig, selvkalibrerende og har store, tydelige tall. En enkel måler alle kan bruke! PosiTest DFT kommer i 2 utgaver; en Ferrous for stålunderlag og en Combo for alle metalliske underlag. 2 års garanti. Nå også med muligheter for 1 punkts kalibrering og vising av snitt av de 99 siste målingene.
kr 8500,-
TQC Digital LUX Meter
Digital lys måler som leser av i både LUX og Fc.
kr 2680,-
TQC Bresle Kit Chloride Test
TQC Bresle kit chloride test inkluderer alt nødvendig utstyr for å vurdere nivået av løselige salter på blåserensede overflater før maling.
kr 8500,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.