Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Arkitektur

3nh Tri-angle glansmåler 20-60-85 grader
3nh offer Multi-angle NHG268 Precise Gloss Meter with 20/60/85 degree. It comply with standard ISO 2813, GB/T 9754, ASTM D 523, ASTM D 2457.
kr 9800,-
3nh 60 grader glansmåler
HG60 Economic Gloss Meter features with 60° angle, manufactured according to ISO2813 and GB/T 9754. It is also compatible with international standards of ASTM D523, ASTM D2457.
kr 4900,-
RAL K7 Fargevifte

RAL K7
Farge vifte som inneholder alle 213 RAL klassiske farger
Størrelse på fargeviften er 5,0 x 15,0 cm, farge illustrasjon 2,0 x 5,0 cm
Fem farger per side
Glanset

20 % kvantumsrabatt på 10 eller flere.

kr 390,-
RAL K5 Fargevifte Semi matt
Fargevifte som inneholder alle 213 RAL klassiske farger
U-formet beskyttelsesdeksel
Helsides farge illustrasjon 5,0 x 15,0 cm
Velegnet for fargekombinasjon og fargesammenligning
Semi matt 
kr 620,-
Colorcatch3 fargemåler

TQC Colorcatch2 tillater profesjonelle malere til å måle og matche belegningsfarvestoffet med de mest populære fargekort (NCS, RAL ...). NCS og RAL kort sammenlignes i måleren med den målte farge og det tilsvarende kortnummeret vises på displayet. Fargekort fra kjente malingsprodusenter og belegg produsenter kan lastes ned via internett.

Bruken er enkel: plassere TQC ColorCatch2 flatt underlag, klikk og det vil umiddelbart indikerer de to nærmeste fargekoder det har funnet i sin palett minne.

TQC Colorcatch2:
Sparer opptil 90% tid til vurderingen av riktig farge.
Eliminerer vanlige laget visuell fargevurdering feil.
Forenkler kommunikasjon mellom flere parter (f.eks. arkitekt og maler).
linger kan tas på stedet, ingen prøver trenges å bringes.


VF0705

TQC Colorcatch 3, designet for iPod touch, iPhone, iPad og Android

kr 6400,-
Fargevifte i boks som inneholder alle 1625 RAL DESIGN farger
RAL DESIGN System med sine 1625 RAL farger er det perfekte grunnlaget for profesjonell fargedesign . De syv siffer RAL kodene er organisert systematisk i Hue, LIghtness og Chroma verdier. De åpner opp det tilgjengelige fargerommet til designeren. 
kr 2050,-
X-Rite RM200QC Fargemåler
X-Rite RM200QC Imaging Spectrocolorimeter bygger bro mellom fargeutseende og materialfarge - fra innkommende materiale batcher til utgående produkt leveranser - i en elegant, bærbar enhet som passer godt i hånden.
kr 18200,-
GT60 Glansmåler
Glansmåler utviklet av Sino Age, for måling av en rekke forskjellige overflater. Denne modellen har 60 graders vinkel og er en generell måler fra lav til høy glans. For mer nøyaktig måling av høyglans eller matte overflater bør en trippelvinkel måler velges.
kr 5800,-
Lieca Disto D510 avstandsmåler
Leica Disto D510 er en avstandsmåler for utendørs bruk. Bluetooth teknologi for overføring av data til Iphone og Ipad.
kr 3620,-
Leica Disto D210 Avstandsmåler
Denne modellen er enkel å bruke og er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner som lar deg utføre omfattende og presise kontroller og målinger samt utføre ulike kompliserte beregninger for å bestemme både areal og volum størrelser.

Du kan bruke din Leica DISTO D210 ikke bare til legge til og trekke fra, men også for å beregne både volum og områder. Denne nye, ergonomisk formede inngangsmodellen er ideell for gjennomføringen av både raske og nøyaktige målinger og like raske og nøyaktige beregninger samtidig som du kan lagre de siste 10 målingene.
kr 1280,-
Lieca Disto D2 avstandsmåler
Denne kompakte og hendige modellen ble spesielt utviklett for innendørs bruk. Hurtigtaster for addisjon, subtraksjon, areal og volumberegninger gjør at målingene går raskt og pålitelig. Som med alle Leica laser avstandsmålere er laserprikken godt synlig. Du kan alltid se målepunktet selv om målet er på et vanskelig tilgjengelig område.
kr 1150,-
TQC PolyGloss 20 ° / 60 ° / 85 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 23800,-
TQC SoloGloss 60 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 14900,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.