Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Industri

PosiTector 6000 Standard GLS Glansmåler

Den nye PosiTector GLS glansmåleren bringer glans-, refleks- og uklarhetsmåling til PosiTector-plattformen. 

kr 16250,-
PosiTector SHD Durometer Shore D Standard
PosiTector SHD Shore Hardnesss Durometer er et håndholdt elektronisk instrument som måler innrykkningshardheten til ikke-metalliske materialer. To modeller er tilgjengelige for forskjellige hardhetsområder - Shore A og Shore D.
kr 12000,-
PosiTector DPM L - klimalogger
Duggpunkt Logger med magnetisk sonde som festes til stålkonstruksjoner for å overvåke klimatiske forhold. Måler og registrerer klimatiske forhold inkludert: relativ fuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur, forskjell mellom overflate- og duggpunktstemperaturer, og våttermometer-temperatur.
kr 6900,-
SR 110 ruhetsmåler
SR110 er en liten og hendig ruhetsmåler spesielt egnet på plane maskinerte flater.
kr 11000,-
PosiTector IRT IR termometer
PosiTector IRT. IR måler med måleområdet fra  -70° to 380° C. Denne inkluderer både probe og Standard PosiTector instrument. Probe kan kjøpes løst for de som har PosiTector instrument.
kr 5700,-
PosiTector BHI Barcol hardhetstester
PosiTector BHI Barcol hardhetsmåler. Måler hardheten til myke metaller som aluminium, aluminiumlegeringer, kobber, messing og andre materialer som hardplast og glassfiber. Leveres med enten standard eller advanced instrument i tillegg dersom man ikke har dette fra før.
kr 10500,-
PosiTector 6000 Mest brukte prober -  integrerte og på kabel
Her ser du variantene av de mest brukte probene til PosiTector 6000 beleggtykkelsesmåler for belegg på metaller. Husk at PosiTector prober og instrumenter kan brukes om hverandre. Probene må benyttes sammen med PosiTector Standard eller Advanced instrument. De fleste prober kan også brukes med SmartLink (gjør at du kan bruke mobiltelefonen din som instrument).
kr 0,-
PosiTector 6000 Mikroprober
PosiTector serien kommmer som Standard eller Advanced instrument og med svært mange probekombinasjoner. Her kan se se priser på alle lagerførte varianter. Alle prober kan byttes om hverandre og du kan også bruke prober til klima/duggpunkt, ruhet, ultralyd tykkelse, osv. på samme instrument.
kr 7900,-
C & W Saltspray skap
C&W saltsprayskap for å teste 
både komponenter og belagte
testpaneler over hele spekteret
av industri. Testskapene er
pålitelige, enkle å betjene
og har en robust konstruksjon.
Pris på forespørsel.kr 0,-
3,5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
Separat 3,5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
kr 6900,-
5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
Separat 5 MHz probe til Tritex 5500, 5600, 5700 ultralyd tykkelsesmåler (kun probe)
kr 6900,-
PosiTector DPM  probevarianter
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur. Brukes sammen med Standard eller Advanced instrument.
kr 5900,-
PosiTector 6000 F90ES probe
PosiTector 6000 90 grader mikroprobe med 350mm rekkevidde. Måleområde er 0 - 1150 µm.
kr 11300,-
Sato PC-5120 digital fuktmåler
Ultra-lett penntype digital termohygrometer (kun 49 g). Temperatur, fuktighet og duggpunkt vises.
kr 1900,-
NOVOTEST T-D2 Leeb Hardness Tester
Leeb Hardness Tester NOVOTEST T-D2 er designet for rask, ikke-destruktiv hardhetstesting av ulike objekter.
kr 15500,-
Mahr PS10 overflatemåler IP40 MarSurf 2my versjon
Mahr PS10 ruhetsmåler med 4.3" TFT berøringsskjerm.  Programert med 31 forskjellige parametre.
kr 28500,-
Digital Vickers Hardhetstester NOVOTEST TB-MCV-1
Digital Vickers hardhetsmåler er et moderne og høyteknologisk instrument med små testbelastninger. Kommer som A og M modell. Pris på forespørsel. 
kr 0,-
NOVOTEST T-U2  UCI Harhetstester med 10N, 50N eller 95N probe
UCI hardhetsmåler NOVOTEST T-U2 er designet for rask, ikke-destruktiv hardhetstesting av: metaller og legeringer på standardiserte internasjonale hardhetsskalaer: Rockwell (HRC), Brinell (HB), Vickers (HV). Velg mellom 10N, 50N eller 95N probe. 50N er standard. 
kr 22500,-
PosiPen beleggtykkelsesmåler
PosiPen er en liten og hendig beleggtykkelsesmåler. Måler belegg fra 5-500µm på magnetisk underlag.
kr 3200,-
TQC Termohygrometer RH/Luftemperatur.
TQC Thermo hygrometer er et enkelt håndholdt digitalt termo / hygrometer. Temperatur og luftfuktighet vises samtidig. Utstyrt med MIN / MAX-minne, ° C / ° F-valg, HOLD-funksjon og dewpoint-indikasjon.
TQC Thermo hygrometeret opererer 10.000 (!) Timer på 3 batterier type AAA og slår seg av etter 10 minutter.
kr 3300,-
Mitutoyo SJ-210 - Ruhetsmåler
Bærbar ruhetsmåler for enkel og rask utregning av overflateruhet. Surftest SJ-210 Overflateruhetsmåler  tilbyr et utvalg av 39 ruhet parametere (i henhold til DIN EN ISO, VDA, JIS, ANSI, motiv og fritt valgbare variabler) og en sonde geometri i henhold til DIN EN ISO 3274: 2 IM. Enheten har en utrolig enkel intuitiv menynavigering på en 2,4 "høyoppløselig TFT fargeskjerm. Skjermen roteres elektronisk. Den integrerte driverenheten kan fjernes eller brukes.
Overflateruhet Meter SJ-210 har et internt minne for ti målinger. Dette kan utvides med ekstern lagring i form av et Micro SD-kort. SJ-210 overflateruhet Meter gir grensesnitt for USB, RS232, SPC og tilkobling for fotbryter. Inkludert er USB dataanalyse programvare verktøy og kabel-SJ.
kr 26900,-
SADT Vibration Meter EMT220
EMT220 er en bærbar vibrasjonsmåler med en rekke bruksområder.
kr 11000,-
Tritex Multigauge 5600 Ultralyd tykkelsesmåler Multiekko
Multigauge 5600 er en enkel og robust ultralyd tykkelsemåler, designet for de fleste bruksområder. Med høy brukervennlighet og et LED-opplyst display, kan måleren brukes i de fleste situasjoner og omgivelser. Måler gjennom belegg og er spesielt engnet til å måle på korroderte og ujevne overflater som f.eks. skipsskrog, tanker, osv. Måleren leveres standard med 2,25 MHz probe. 3,5 MHz og 5Hz er valgfrie alternativer eller kan kjøpes som tilbehør.
kr 22900,-
TQC Digital Støymåler
Digital støy/lydmåler med meget bred rekkevidde.
kr 2200,-
PosiTector UTG  Ultralyd material tykkelsesmåler
PosiTector UTG er en hendig ultralyd vegg tykkelsesmålere. Instrumentet kommer som Standard eller Advanced modell. Begge instrumentmodeller kan leveres med  flere typer prober. UTG C - Korrosjon probe for å måle effekten av korrosjon og erosjon på tanker, rør eller andre konstruksjoner som bare kan nås på den ene siden eller UTG M - Multiple-Echo Probe  for å måle  underliggende metall (materiale) tykkelse  på objekter som er malt eller belagt er de mest vanlige. Disse leveres både på kabel eller integrert i instrumentet (allikevel utskiftbar). I tillegg kan PosiTector UTG leveres med 2,5 Hertz lav frekvens probe og UTG P presisjonsprobe for tynne metall og plastobjekter. Alle prober kan benyttes på et hvilket som helst PosiTector Standard eller Advanced instrument. 

PosiTector UTG Standard:

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• Lagring av 1000 avlesninger i en gruppe per probe
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.  

PosiTector UTG Avansert 

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• A-Scan
• B-Scan
• Auto Gain kontroll
• Smart CoupleTM
• Skannemodus
• Lagring av 250.000 målinger i 1000 grupper eller undergrupper
• Elektronisk hjelp
• Dataoverføring via USB til en PC eller via trådløs Bluetooth-teknologi
• Touch screen tastatur for å skrive inn gruppenavn, osv.  på instrumentet
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.
kr 14600,-
Bacharach Digital Termometer
Måler to temperaturer simultant. K-kobling for enkelt tilsluting av luftprobe, veskeprobe, instikkprobe for f.eks. matvarer, overflateprobe, osv. Kan levers med sertifikat og vi tilbyr årlig kalibrering både av instrument og prober.
kr 1450,-
Temperatur følere med K-kobling
Probene kan kobles til instrumenter egnet for utskiftbare prober (type 'K') ved hjelp av en pluggtilkobling . Sonden har et solid håndgrep av hardplast og en meter isolert kabel. Spesialprober og lange prober eller kabler kan produseres i henhold til kundens spesifikasjoner.
kr 790,-
Sato SK-L200THII Alpha datalogger+SK-LTHII-1 probe
Datalogger for temperatur og luftfuktighet.
Ved bruk av inkluderte programvare vil logget data kan enkelt vises som en graf en PC.
Denne inkluderer så kalt plugg inn sonde (som avbildet på venstre i bildet)  Denne sonden kan også kjøpes separat. Det samme kan 2 varianter av sonder på kabel. En som kan skrus på vegg og en innstikkssonde som er egnet på små og trange steder.
kr 5200,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt  (2 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning (3 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
Elite konduktivitetsmåler
Elite conductivity/TDS/konduktivitetsmåler kan måle ledningsevne nøyaktig i alt fra rent vann til avfallsvann og kommer med temperaturdisplay, auto-måleområde gjennkjenning. Måleren har automatisk temperaturkompensasjon og enkle kalibreringsfunksjoner , noe som gir deg nøyaktige og pålitelige målinger hver gang du måler.

Elite conductivity/TDS/konduktivitetsmåler er robust og vanntett til IP67. Dette er modellen med pin sensor.
kr 2200,-
Digital lufthastighetsmåler
Digital anemometer med innebygd termometer for måling av lufthastighet i for eksempel ventilasjonskanaler, klimaanlegg, etc. Måleren har en 'Hold' funksjon for å holde de målte verdiene.
kr 2850,-
PosiTest DFT Ferrous
Vår minste mymåler - en unik svært liten og hendig måler! Måleren veier kun 60 gram og er 10 cm høy. Den er hurtig, selvkalibrerende og har store, tydelige tall. En enkel måler alle kan bruke! PosiTest DFT kommer i 2 utgaver; en Ferrous for stålunderlag og en Combo for alle metalliske underlag. 2 års garanti. Nå også med muligheter for 1 punkts kalibrering og vising av snitt av de 99 siste målingene.
kr 6500,-
PosiTest DFT Combo
Vår minste mymåler - en unik svært liten og hendig måler! Måleren veier kun 60 gram og er 10 cm høy. Den er hurtig, selvkalibrerende og har store, tydelige tall. En enkel måler alle kan bruke! PosiTest DFT kommer i 2 utgaver; en Ferrous for stålunderlag og en Combo for alle metalliske underlag. 2 års garanti. Nå også med muligheter for 1 punkts kalibrering og vising av snitt av de 99 siste målingene.
kr 8700,-
TQC DewCheck 4
Dewcheck 4 Duggpunkt/klimamåler DC7100. Optimal for kontroll av klimaparametere ved malingsinspeksjon. Viser relativ fuktighet i prosent, lufttemperatur og overflatetemperatur. Instrumentet kalkulerer duggpunktstemperaturen og viser også delta T som er forskjellen mellom duggpunktstemperatur og ståltemperatur.
kr 9000,-
TQC LED lommelykt
Denne kraftige TQC LED lommelykten produserer meget imponerende 200 lumen og gir et projeksjonsavstand på 250 meter. Liten (26 x 118mm), bærbar og lett  (73gr) Den leveres med hylster, wriststrap og 3xAAA alkaliske batterier.
kr 650,-
Durometer Shore D
TQC Shore D Durometer er et pålitelig instrument for måling av hardhet på myke materialer som maling, polyester, ABS, nylon, polyurethane, kevlar, acryl, tre og polystyrene. Måleren er utstyrt med en dra-indikator, som henger igjen på høyeste målte resultat. Leveransen inkluderer også en test blokk.
kr 5800,-
Durometer Shore A
TQC Durometer Shore A er et pålitelig instrument for måling av hardhet i myke materialer som vinyl,  pvc, lær, gummi, teflon, etc. Måleren er utstyrt med en dra-indikator, som henger igjen ved høyeste målte resultat. Leveransen inkluderer test blokk.
kr 5600,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
TQC Overflate lupe
En ideel overflatelupe for kontroll og inspeksjon av beleggdefekter som sprekk-bredde, hull, riper, steinsprut og andre ujevnheter. Kan plasseres direkte på overflaten, med justerbar fokus og måleskala i linsen.
kr 1300,-
TQC Lupe med lys 10x
Lupe, med lys, som forstørrer opp til 10 ganger.
kr 490,-
TQC Digital Thermo-Hygrometer
Digitalt termo-hygrometer for innendørs bruk.
kr 480,-
TQC Magnet Thermometer
Termometeret kan enkelt plasseres på jernholdige overflater med en sterk magnet på baksiden.
kr 1100,-
TQC Digital LUX Meter
Digital lys måler som leser av i både LUX og Fc.
kr 2680,-
Ecoscan pH5 + pH Gauge
Robust pH-måler som er enkel å bruke. Utstyrt med automatisk temperaturkompensasjon, buffergjenkjenning og kalibrerings minne. Sprutsikkert  tastatur.
Gummi beskytter  inkludert som standard. pH føler som brukes i kjemikaliebad blir fort slitt og denne har fordelen av å enkelt kunne bytte  føleren.
kr 7200,-
PosiTector DPM Advanced Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 15600,-
PosiTector DPM Standard Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 10800,-
PosiTector 6000 Advanced Mymåler med FNS probe
PosiTector Advanced instrument med FNS-3 for måling av maling og beleggtykkelse på jernholdige og ikke-jernholdige metallunderlag. Ideell for å måle tykkelse på stål, jern, aluminium, kobber og mer.
kr 19700,-
PosiTector 6000 Standard Mymåler med FNS probe
PosiTector Standard instrument med FNS1 for måling av maling og beleggtykkelse på jernholdige og ikke-jernholdige metallunderlag. Ideell for å måle tykkelse på stål, jern, aluminium, kobber og mer.
kr 15100,-
PosiTector 6000 Advanced Mymåler med FS probe
PosiTector Avansert instrument med FS3 probe for måling av belegg på magnetisk underlag.
kr 15700,-
PosiTector 6000 Standard Mymåler med FS probe
PosiTector Standard instrument med FS probe for måling av belegg på magnetisk underlag.
kr 11000,-
PosiTector SPG Probe
Måler dal til topp overflateprofiler.
kr 5500,-
PosiTector RTR H Probe
Digital fjær mikrometer til PosiTector 6000 som måler og registrerer topp til dal overflateprofil høyde ved hjelp av en replika tape.(Testex Tape)
kr 5800,-
TQC Fe/NFe Beleggtykkelsesmåler
Denne beleggtykkelsesmåleren fra TQC er robust og enkel i bruk. Ideel til målebehov i forskjellig bransjer og malingsapplikasjoner. Instrumentet er utstyrt med en innebygd kombinert probe og måler nøyaktig både på Fe (jern og stål) og NFe (aluminium, kobber, messing og ikke-magnetisk stål). Prisgunstig!
kr 6800,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.