Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Om oss

InTest.no er nettbutikken til TQC Norge AS. TQC Norge AS har vært etablert i over 30 år og er i hovedsak rettet mot kontrollinstrumenter for maling og overflatebehandling. InTest leverer et breder spekter av måleinstrumenter til mange bransjer.

InTest.no har kontorfelleskap med TQC Norge AS i Øvre Langgate 26 i Tønsberg. De fleste produkter på nettbutikken er lagervare.  InTest.no og TQC Norge AS tilbyr også kalibrering av en rekke måleinstrumenter. Vi har en egen portal som heter www.dinkalibrering.no hvor du kan få oversikt over dine instrumenter som skal kalibreres og du mottar også varsel i forkant av at et sertifikat utløper. Kopier av sertifikatene lagres også på kundens profil og kan lastes ned når som helst og hvor som helst bare du har nettilgang.

Personvernerklæring

Les mer her
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.