Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Bygg og anlegg

Vu-Con Impact Echo System
For feltevaluering av betongkonstruksjoner

Et unikt system for måling av tykkelse, bestemmelse av kvalitet og lokalisering av områder med hulrom og delaminasjoner i betong. Komplett system - Inkluderer instrumenteringsenhet, hastighet og dybde transdusere, impaktorsett, lader og PC-programvare for dataopplasting. I samsvar med ASTM C-1383 og andre internasjonale standarder
kr 101500,-
PosiTector DPM L - klimalogger
Duggpunkt Logger med magnetisk sonde som festes til stålkonstruksjoner for å overvåke klimatiske forhold. Måler og registrerer klimatiske forhold inkludert: relativ fuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur, forskjell mellom overflate- og duggpunktstemperaturer, og våttermometer-temperatur.
kr 6900,-
PosiTector IRT IR termometer
PosiTector IRT. IR måler med måleområdet fra  -70° to 380° C. Denne inkluderer både probe og Standard PosiTector instrument. Probe kan kjøpes løst for de som har PosiTector instrument.
kr 5700,-
PosiTector 6000 Mikroprober
PosiTector serien kommmer som Standard eller Advanced instrument og med svært mange probekombinasjoner. Her kan se se priser på alle lagerførte varianter. Alle prober kan byttes om hverandre og du kan også bruke prober til klima/duggpunkt, ruhet, ultralyd tykkelse, osv. på samme instrument.
kr 7900,-
PosiTector CMM IS Basic Kit fuktmåler for betong
PosiTector CMM IS probe og gratis mobil app med brukerguide ASTM F2170 dokumentasjonskriterier. Se og lagre målinger med din Apple eller Android smart enhet eller PosiTector DPM Advanced instrument.
kr 5600,-
PosiTector DPM  probevarianter
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur. Brukes sammen med Standard eller Advanced instrument.
kr 5900,-
PosiTest AT50CKIT for betong
AT50CKIT er ideell for å måle vedheft til betongflater, betongreparasjoner og belegg på betongunderlag. Settet må brukes sammen med en PosiTest AT-A eller AT-M.
kr 8800,-
Mikroskop overflate 40 x med måleskala og lys
TQC håndholdt overflate mikroskop med innebygd lys for overflateinspeksjoner. Forstørrer 40x, og er utstyrt med et fokushjul for å justere skarpheten. Leveres i mykt etui.
kr 950,-
Karbid Metode Hygrometer
Carbide-Method Hygrometer. Destruktiv målesystem med høy presisjon for å avdekke fuktighet i betong, sand sement og annet murstein materiale.
kr 15200,-
Protimeter MMS 3 fuktmåler
Protimeter MMS3 er det komplette instrumentet for måling av fukt i alle materialer.
kr 13015,-
Protimeter Digital Mini fuktmåler
Protimeter Digital mini med pigger kan hjelpe fagfolk i byggebransjen, som f.eks. entreprenører, takstmenn, boligbyggere og arkitekter. Mål fuktnivået i bygninger i nybygg og ombyggingsprosjekter. For høye fuktnivåer i bygninger kan lede til forfall og forringing av komponenter og dekorative overflater.
kr 3240,-
Protimeter Surveymaster Fuktmåler
SurveymasterTM er et verktøy for alle i byggebransjen som er opptatt av fuktproblematikk. Instrumentet kan brukes i forbindelse med fuktskader, men også ved nybygg og renovering. Det bruker elektrobølger for å kartlegge utbredelsen av fukt, og kan ved hjelp av piggelektroder angi måleverdier som vektprosent eller tallbenevnte fuktnivåer (WME) i andre porøse materialer.
kr 7370,-
ASM 825 A Friksjonsmåler
Anti skli måler. En enkel test av friksjonskoeffisient nivået på gulv og gangveier vil gi verdifull data om sikkerhetsnivåer og løpende vedlikehold.
kr 19800,-
Fuktmåler RH metoden i betong
Fuktmåler for måling av relativ fuktighet. Dette er et sett beregnet på måling av RH i betong før legging av gulvbelegg e.l. Normalt anbefaler produsenter av gulvbelegg at denne fuktigheten i er i området 75% til 85 %.
kr 9500,-
SADT Vibration Meter EMT220
EMT220 er en bærbar vibrasjonsmåler med en rekke bruksområder.
kr 11000,-
Delmhorst Navigator Pro fuktmåler -  perfekt for restaurering

Navigator Pro fuktmåler har avansert lagringsfunksjon som organiserer fuktmåling av gulv, vegg og tak i berørte rom. Lagrede målingene kan lastes ned til et regneark på PC-en, og gir klar, komplett dokumentasjon av hver jobb. 3 standard skalaer (tre, gips og relativ) for standard nålelektrode, skan modus med 0-300 relativ skala og sensor for relativ fuktighet og temperatur. Sett for tilkobling til PC medfølger denne pakkeløsningen. 

Navigator Pro er spesielt designet for bruk på vannskade jobber. Den har muligheten for å lagre 5 forskjellige jobber med inntil 32 rom på hver jobb. Dermed får du god og enkel dokumentasjon som kan benyttes i en skaderapport.

kr 12400,-
Delmhorst TotalCheck 3 i 1 fuktmåler

TotalCheck 3-i-ett fuktmåler fra Delmhorst måler fuktighet med elektrodenåler og skannemodus (ikke-destruktiv), og har en avtagbar termo-hygrometer sensor som måler omgivelsestemperatur og RH, og beregner duggpunkt og GPP. Høye nivåer av luftfuktighet kan være varselsignal ved inspeksjonsoppdrag.

TotalCheck kan lagre inntil 1400 målinger og RF sensoren kan benyttes til testing av fuktighet i betong etter NS3511 og ASTM F2170. Man borrer da hull i betongen og måler RF i disse (etter 24 timer).

kr 11300,-
Delmhorst BD-2100 Fuktmåler for bygningsmaterialer
Fuktighetsmåler for en rekke områder innen entreprenørbransjen. 3 skalaer; en for tre, en relativ fra 0-100 som blant annet brukes til isolasjon og en for gips.
kr 5900,-
Delmhrost ProScan ikke-destruktiv fuktmåler
ProScan er en ikke-destruktiv fuktmåler for bruk på tre og andre byggematerialer. For bruk på tregulver, vegger, tak, gips, osv. Digital avlesing.
kr 8500,-
TQC Concrete Moisture Meter
TQC betongfuktighetsmåler er ypperlig konstruert for å måle f.eks. betonggulv eller malte overflater.
kr 6350,-
Manual 250 Testhammer for betong
Manuell hammer for rask og enkel bestemmelse av styrken på betong. Måler fra 10-62 MPa.
kr 11500,-
Leica Disto D510 avstandsmåler
Leica Disto D510 er en avstandsmåler for utendørs bruk. Bluetooth teknologi for overføring av data til Iphone og Ipad.
kr 6800,-
Digital lufthastighetsmåler
Digital anemometer med innebygd termometer for måling av lufthastighet i for eksempel ventilasjonskanaler, klimaanlegg, etc. Måleren har en 'Hold' funksjon for å holde de målte verdiene.
kr 2850,-
TQC Digital Støymåler
Digital støy/lydmåler med meget bred rekkevidde.
kr 2200,-
PosiTector UTG  Ultralyd material tykkelsesmåler
PosiTector UTG er en hendig ultralyd vegg tykkelsesmålere. Instrumentet kommer som Standard eller Advanced modell. Begge instrumentmodeller kan leveres med  flere typer prober. UTG C - Korrosjon probe for å måle effekten av korrosjon og erosjon på tanker, rør eller andre konstruksjoner som bare kan nås på den ene siden eller UTG M - Multiple-Echo Probe  for å måle  underliggende metall (materiale) tykkelse  på objekter som er malt eller belagt er de mest vanlige. Disse leveres både på kabel eller integrert i instrumentet (allikevel utskiftbar). I tillegg kan PosiTector UTG leveres med 2,5 Hertz lav frekvens probe og UTG P presisjonsprobe for tynne metall og plastobjekter. Alle prober kan benyttes på et hvilket som helst PosiTector Standard eller Advanced instrument. 

PosiTector UTG Standard:

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• Lagring av 1000 avlesninger i en gruppe per probe
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.  

PosiTector UTG Avansert 

• 2,8 " fargeskjerm som tåler mye og har enkel menynavigasjon
• A-Scan
• B-Scan
• Auto Gain kontroll
• Smart CoupleTM
• Skannemodus
• Lagring av 250.000 målinger i 1000 grupper eller undergrupper
• Elektronisk hjelp
• Dataoverføring via USB til en PC eller via trådløs Bluetooth-teknologi
• Touch screen tastatur for å skrive inn gruppenavn, osv.  på instrumentet
• Programvare er inkludert. Flere valg mellom skybasert, desktop eller App.
kr 14600,-
Temperatur følere med K-kobling
Probene kan kobles til instrumenter egnet for utskiftbare prober (type 'K') ved hjelp av en pluggtilkobling . Sonden har et solid håndgrep av hardplast og en meter isolert kabel. Spesialprober og lange prober eller kabler kan produseres i henhold til kundens spesifikasjoner.
kr 790,-
TechCheckPlus 2-i-1 fuktmåler og fuktsøker
Gitt alle de utfordrende forholdene ved bygningsinspeksjon, oppføring av bygg, og tørking av rom/materialer, lønner det seg å ha en fuktighetsmåler som er lett å bruke og som du kan stole på. TechCheck PLUS to-i-en er designet med enkelhet i tankene, og bidrar til å gjøre selv den mest krevende jobben enkel. TechCheck PLUS har både innebygde nåler med 2 skalaer; en for gips (esklusivt for Delmhorst) og en for tre. Du kan også koblet til kraftigere, eksterne elektroder. Dessuten har den innebygd Scan modus med skala fra 0 - 300 som gir deg en rask, ikke-destruktiv indikasjon på fuktnivået.
kr 7750,-
TQC LED lommelykt
Denne kraftige TQC LED lommelykten produserer meget imponerende 200 lumen og gir et projeksjonsavstand på 250 meter. Liten (26 x 118mm), bærbar og lett  (73gr) Den leveres med hylster, wriststrap og 3xAAA alkaliske batterier.
kr 650,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
TQC Overflate lupe
En ideel overflatelupe for kontroll og inspeksjon av beleggdefekter som sprekk-bredde, hull, riper, steinsprut og andre ujevnheter. Kan plasseres direkte på overflaten, med justerbar fokus og måleskala i linsen.
kr 1300,-
TQC Lupe med lys 10x
Lupe, med lys, som forstørrer opp til 10 ganger.
kr 490,-
TQC Digital Thermo-Hygrometer
Digitalt termo-hygrometer for innendørs bruk.
kr 480,-
TQC Digital LUX Meter
Digital lys måler som leser av i både LUX og Fc.
kr 2680,-
Trident TT-100 Fuktmåler for sand og tilsetninger
Fuktmåler for sand og tilsetninger til betong.
kr 31500,-
Cormap II Komplett System med Kobber/Kobber Sulfat Elektrode
Avansert system for datainnsamling og analyse av korrosjonspotensialet, slik at brukeren kan raskt identifisere områder med sannsynlig korrosjon i feltet. Unik elektrode som er konstruert for bruk i horisontale, vertikale og vendte posisjoner. Temperatur- og fuktighetssensorer letter inkludering av klimaforhold i dataanalyse. Samsvarer ASTM C-876.
kr 65700,-
Digital 1500 Testhammer for betong
For betongfasthets-analyse i felten og materialhardhetstesting. Prisen på denne er uten printer og programvare.
kr 28500,-
PosiTector DPM Advanced Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 15600,-
PosiTector DPM Standard Klimamåler
Måler og registrerer klimatiske forhold, inkludert: relativ luftfuktighet, lufttemperatur, overflatetemperatur, duggpunktstemperatur og forskjellen mellom overflaten og duggpunkttemperatur.
kr 10800,-
PosiTector 6000 Standard Mymåler med FNS probe
PosiTector Standard instrument med FNS1 for måling av maling og beleggtykkelse på jernholdige og ikke-jernholdige metallunderlag. Ideell for å måle tykkelse på stål, jern, aluminium, kobber og mer.
kr 15100,-
TQC Fe/NFe Beleggtykkelsesmåler
Denne beleggtykkelsesmåleren fra TQC er robust og enkel i bruk. Ideel til målebehov i forskjellig bransjer og malingsapplikasjoner. Instrumentet er utstyrt med en innebygd kombinert probe og måler nøyaktig både på Fe (jern og stål) og NFe (aluminium, kobber, messing og ikke-magnetisk stål). Prisgunstig!
kr 6800,-
Delmhorst J-2000 Fuktmåler for tre for skandinaviske tresorter
En ekstremt allsidig fuktmåler for treindustrien. For gulv entreprenører, tømrere, møbelprodusenter, QC inspektører og sagbruk, hjelper J-2000 deg å holde tritt med stadig skiftende arbeidsforholdene. Med innebygd korreksjon for trearter og temperaturkorreksjon, sammen med muligheten for lagring og statistikk er J-2000 et ekstremt allsidig verktøy som gir valuta for pengene. Vi tilbyr en egen skandinavisk modell. Leveres i koffert. 
kr 5750,-
Delmhorst J-Lite W/CS fuktmåler for tre
Enten du er erfaren eller skal starte opp med fuktmåling så kan du ikke galt med J-Lite! Med J-Lite unike LED-skjerm er det enkelt å tolke måleresultatet. En glimrende all-round måler for måling av fukt i tre!
kr 3200,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.