Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Treindustri

TQC PolyGloss 20 ° / 60 ° / 85 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 31800,-
TQC SoloGloss 60 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 21800,-
Vedhefte Test Kit (HPK)
TQC Adhesion Test Kit (HPK) er en metode utviklet i Nederland av FOSAG og SKH. Denne metoden bestemmer vedheft av nye og gamle malingslag på tre og trelignende materialer. Skadene på underlaget vil reduseres til et minimum. Heftet bedømmes ved å sammenligne den fjernede malingen på teipen og den gjenværende malingen på treverket. Endelig brukes illustrasjoner for å klassifisere skaden fra klasse 0 til 5. Levering inkluderer kutteverktøy og også tape.

Tape For Adhesion Test kan også bestilles separat.
kr 2150,-
PosiTector 200 B Standard med B probe 13-1000my
Måler belegg-tykkelsen på tre, betong, plast, kompositter, metaller og mer ved hjelp av ultralyd. B proben er den som normalt sett brukes til å måle beleggtykkelse på treoverflater som dører, vinduer, MDF, o.l. Proben benyttes også til måling av lakktykkelse på ikke metalliske deler på bil som f.eks. skjermer av plast og komposittmaterialer.
kr 27400,-
PosiTector 200 B3 Advanced med B probe 13-1000my
Måler belegg-tykkelsen på tre, betong, plast, kompositter, metaller og mer ved hjelp av ultralyd. Avanserte modeller måler opp til 3 individuelle sjikttykkelser i et multi-lags-system og har en grafisk avlesning for detaljert analyse av malingsystem. B proben er den som normalt sett brukes til å måle beleggtykkelse på treoverflater som dører, vinduer, MDF, o.l. Proben benyttes også til måling av lakktykkelse på ikke metalliske deler på bil som f.eks. skjermer av plast og komposittmaterialer.
kr 32300,-
Delmhorst J-2000 Fuktmåler for tre for skandinaviske tresorter
En ekstremt allsidig fuktmåler for treindustrien. For gulv entreprenører, tømrere, møbelprodusenter, QC inspektører og sagbruk, hjelper J-2000 deg å holde tritt med stadig skiftende arbeidsforholdene. Med innebygd korreksjon for trearter og temperaturkorreksjon, sammen med muligheten for lagring og statistikk er J-2000 et ekstremt allsidig verktøy som gir valuta for pengene. Vi tilbyr en egen skandinavisk modell. Leveres i koffert. 
kr 5750,-
Delmhorst Navigator Pro fuktmåler -  perfekt for restaurering

Navigator Pro fuktmåler har avansert lagringsfunksjon som organiserer fuktmåling av gulv, vegg og tak i berørte rom. Lagrede målingene kan lastes ned til et regneark på PC-en, og gir klar, komplett dokumentasjon av hver jobb. 3 standard skalaer (tre, gips og relativ) for standard nålelektrode, skan modus med 0-300 relativ skala og sensor for relativ fuktighet og temperatur. Sett for tilkobling til PC medfølger denne pakkeløsningen. 

Navigator Pro er spesielt designet for bruk på vannskade jobber. Den har muligheten for å lagre 5 forskjellige jobber med inntil 32 rom på hver jobb. Dermed får du god og enkel dokumentasjon som kan benyttes i en skaderapport.

kr 12400,-
TechCheckPlus 2-i-1 fuktmåler og fuktsøker
Gitt alle de utfordrende forholdene ved bygningsinspeksjon, oppføring av bygg, og tørking av rom/materialer, lønner det seg å ha en fuktighetsmåler som er lett å bruke og som du kan stole på. TechCheck PLUS to-i-en er designet med enkelhet i tankene, og bidrar til å gjøre selv den mest krevende jobben enkel. TechCheck PLUS har både innebygde nåler med 2 skalaer; en for gips (esklusivt for Delmhorst) og en for tre. Du kan også koblet til kraftigere, eksterne elektroder. Dessuten har den innebygd Scan modus med skala fra 0 - 300 som gir deg en rask, ikke-destruktiv indikasjon på fuktnivået.
kr 7750,-
Bradawl tørråte måler for treverk
TQC Bradawl er en solid syl til inspeksjon av tørråte i treverk.
kr 820,-
PosiTector IRT IR termometer
PosiTector IRT. IR måler med måleområdet fra  -70° to 380° C. Denne inkluderer både probe og Standard PosiTector instrument. Probe kan kjøpes løst for de som har PosiTector instrument.
kr 5700,-
Protimeter MMS 3 fuktmåler
Protimeter MMS3 er det komplette instrumentet for måling av fukt i alle materialer.
kr 13015,-
Protimeter Digital Mini fuktmåler
Protimeter Digital mini med pigger kan hjelpe fagfolk i byggebransjen, som f.eks. entreprenører, takstmenn, boligbyggere og arkitekter. Mål fuktnivået i bygninger i nybygg og ombyggingsprosjekter. For høye fuktnivåer i bygninger kan lede til forfall og forringing av komponenter og dekorative overflater.
kr 3240,-
Protimeter Surveymaster Fuktmåler
SurveymasterTM er et verktøy for alle i byggebransjen som er opptatt av fuktproblematikk. Instrumentet kan brukes i forbindelse med fuktskader, men også ved nybygg og renovering. Det bruker elektrobølger for å kartlegge utbredelsen av fukt, og kan ved hjelp av piggelektroder angi måleverdier som vektprosent eller tallbenevnte fuktnivåer (WME) i andre porøse materialer.
kr 7370,-
Våtfilmmåler
TQC våtfilmsmåler kommer i flere varianter enten i rustfritt stål, plast eller alumimum.
kr 750,-
Delmhorst TotalCheck 3 i 1 fuktmåler

TotalCheck 3-i-ett fuktmåler fra Delmhorst måler fuktighet med elektrodenåler og skannemodus (ikke-destruktiv), og har en avtagbar termo-hygrometer sensor som måler omgivelsestemperatur og RH, og beregner duggpunkt og GPP. Høye nivåer av luftfuktighet kan være varselsignal ved inspeksjonsoppdrag.

TotalCheck kan lagre inntil 1400 målinger og RF sensoren kan benyttes til testing av fuktighet i betong etter NS3511 og ASTM F2170. Man borrer da hull i betongen og måler RF i disse (etter 24 timer).

kr 11300,-
Delmhrost ProScan ikke-destruktiv fuktmåler
ProScan er en ikke-destruktiv fuktmåler for bruk på tre og andre byggematerialer. For bruk på tregulver, vegger, tak, gips, osv. Digital avlesing.
kr 8500,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt  (2 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning (3 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
PosiTest AT-M Manuell vedheftstester
Manuell vedheftstester for måling av metall, tre, betong og lignende materialer.
kr 28400,-
PosiTest AT-A Automatisk vedheft tester
PosiTest AT-A  Automatisk Vedheft tester  måler  heften til   belegg som påføres på metall, tre, betong og lignende underlag.
Systemet er utstyrt med en elektronisk styrt hydraulisk pumpe og måler ifølge ISO4624 og ASTM D-4541.
Enheten er utstyrt med en selvregulerende hurtigkobling som sikrer at dollies sitter  stramt.
Testene utføres med et enkelt trykk på knappen. Forhåndsinnstilte verdier som psi eller MPa, Dollie størrelse, adhesjonskraften ifølge internasjonale  testmetoder og lagring av resultatene i minnet.
Stor skjerm med Hold-funksjon for angivelse av maks. verdier.
Målte verdier kan lagres og analyseres i PosiSoft enten på nettskyen posisoft.net eller på din PC. Tilkobling via USB kabel.  
LD9300
Defelsko PosiTest AT-A  Vedheft tester, Automatisk kontrollert hydraulisk Avtrekk Vedheft Tester med stort display.
LD9301
Defelsko PosiTest AT Adhesiontester, manuelt styrt hydraulisk Avtrekk Tester med stort display.
kr 35800,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
TQC Lupe med lys 10x
Lupe, med lys, som forstørrer opp til 10 ganger.
kr 490,-
Delmhorst BD-2100 Fuktmåler for bygningsmaterialer
Fuktighetsmåler for en rekke områder innen entreprenørbransjen. 3 skalaer; en for tre, en relativ fra 0-100 som blant annet brukes til isolasjon og en for gips.
kr 5900,-
Delmhorst J-Lite W/CS fuktmåler for tre
Enten du er erfaren eller skal starte opp med fuktmåling så kan du ikke galt med J-Lite! Med J-Lite unike LED-skjerm er det enkelt å tolke måleresultatet. En glimrende all-round måler for måling av fukt i tre!
kr 3200,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.