Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Artikler

Fukt i betong før belegging
PosiTector CMM  betong fuktighetsmåler fra DeFelsko er den enkle, holdbare og nøyaktige måten å utføre betongfuktighetstesten (RH-metoden).
Inspeksjon del 1 - Maling og Beleggtykkelse

Maling og beleggtykkelse

Tørrfilmmålere eller mymålere (DFT) finnes i forskjellige utgaver, men benytter hovedsakelig to ikke destruktive prinsipper; elektromagnetisme og virvelstrøm. 

Inspeksjon del 2 - Renhet, Ruhet og Fuktighet
Alt arbeid med en overflate krever kvalitet, i alle ledd. Som fagfolk sier, det er bedre å gjøre 1 m2 riktig, enn 1000 m2 feil! Renhet, ruhet, saltinnhold, fuktighet er de viktigste parametre her. I denne artikkelen ser vi nærmere på ruhet, renhet og fukt. Salt på overflater og i blåsemidler kommer i egen artikkel. 
Tykkelsesmåling på brannbeskyttende belegg
DeFelsko tilbyr flere prober til PosiTector 6000 tykkelsesmåler som er ideell for å måle total tykkelse av brannhemmende og brannbeskyttende maling og belegg. Valg av probe er i all hovedsak avhengig av forventet beleggtykkelse.
Hvorfor og hvordan måle glans?
Hvordan et produkt fremstår har mye med glans å gjøre. Høyglans produkter som for eksempel kjøkkendører og mobiltelefoner fremstår for de fleste av oss som lekre. Samtidig har det vært en interiørtrendt med svært matte interiørmalinger. En fordel med det er at defekter eller ujevnheter i overflaten ikke synes så godt. Forsvaret har også fokus på lav glans da deres materiell ikke skal reflektere sollys og dermed være lett å se.
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.