Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Renhold

PosiTector 6000 Standard GLS Glansmåler

Den nye PosiTector GLS glansmåleren bringer glans-, refleks- og uklarhetsmåling til PosiTector-plattformen. 

kr 16250,-
Sadt GMS 20°,60°,85° grader glansmåler spesielt for gulv
GMS trevinkel glansmåler er spesielt egnet til å måle glans på gulv. Innebygd minne og mulighet for å bruke minnekort kan målingene lagres og overføres til en PC.
kr 15600,-
SADT GM60 glansmåler for renholdsbransjen som tilfredstiller INSTA800
Sadt GM60 glansmåler for renholdsbransjen og tilfredstiller INSTA800. Brukervennlig 
moderne design. Egnet til å teste glans på ulike gulv. 
GM60 kan brukes til å måle glans på maling, belegg, plast, keramikk, lærprodukter, papir, utskrift og forskjellige gulvmaterialer.
kr 9500,-
TQC PolyGloss 20 ° / 60 ° / 85 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 31800,-
TQC SoloGloss 60 ° glansmåler
TQC bærbar, presisjonsglansmåler for produksjon og laboratorium. Passer for maling og belegg, plast, bildeler osv. Produsert i Nederland. Svært høy kvalitet på optikken og høy repeterbarhet.
kr 21800,-
GT60 Glansmåler
Glansmåler utviklet av Sino Age, for måling av en rekke forskjellige overflater. Denne modellen har 60 graders vinkel og er en generell måler fra lav til høy glans. For mer nøyaktig måling av høyglans eller matte overflater bør en trippelvinkel måler velges.
kr 7300,-
ASM 825 A Friksjonsmåler
Anti skli måler. En enkel test av friksjonskoeffisient nivået på gulv og gangveier vil gi verdifull data om sikkerhetsnivåer og løpende vedlikehold.
kr 19800,-
TQC Digital LUX Meter
Digital lys måler som leser av i både LUX og Fc.
kr 2680,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.