Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter
TQC Bresle Kit Chloride Test

TQC Bresle Kit Chloride Test

varenr: SP7310
Kr. 7300,-
(eks mva)

TQC Bresle kit chloride test inkluderer alt nødvendig utstyr for å vurdere nivået av løselige salter på blåserensede overflater før maling.

Teknisk info

TQC Bresle Kit - Chloride Test Kit er i samsvar med ISO 8502-6 og ISO 8502-9 standarder som beskriver Breslemetoden for å vurdere nivået av løselige salter ved hjelp av en patch, destillert vann og en ledningsevne måler. Ledningsevnen er hovedsakelig direkte proporsjonal med konsentrasjon av oppløste kloridioner i oppløsningen. Settet inneholder alt nødvendig utstyr for å utføre en Bresle test som vil indikere forurensning av løselige salter på blåserensede overflater før maling. TQC Bresle Kit - klorid Test Kit inneholder en ledningsevnemåler til bruk for vurdering av løselig saltioner som klorider, sulfater og nitrater.

Forurensning i blåsemidler
TQC Bresle Kit - klorid Test Kit er også egnet til å bestemme forurensning av blåsemidlene som brukes. Dette er en viktig test som er beskrevet i ISO 11127-6 og ISO 11127-7 og den er med på å hindre at oppløslige salter i resirkulerte blåsemidler ikke forurenser flaten som skal rengjøres.

SP7310

TQC Bresle KIT-klorid Test KIT
Leveres med: digital konduktivitetsmåler , 25x Bresle patch , 6x 25ml beger, 200ml destillert vann, 20ml sprøyte med nål, kalibrering og renseveske, magnetisk Bresle test sted markør.

 

Mer om produktet
Tilleggsprodukter
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.