Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter

Næringsmiddel

Sato Vanntett Digital Termometer SK-270WP
Vanntett digitalt termometer leveres med S270WP probe. Ideell for bruk i næringsmiddelindustrien hvor det er behov for kontroll av temperatur.
kr 2800,-
Zahn dyppekopp
TQC Viskositetskopp ASTM D1084 D4212 (dyppekopp) Zahn er en serie i rustfritt stål (SS303) viskositetskopper med fast dyse og håndtak av rustfritt stål.
kr 2100,-
DV1400 TQC Automatisk Roterende Viskometer
TQC Roterende Viskometer i henhold til Brookfield metoden, gir en rask bestemmelse av viskositet. Til bruk i laboratorium, forskning og under produksjon.
kr 24800,-
pH måler
En praktisk lommetype pH-måler. SK-631PH viser pH-verdi og temperatur. Nyttig for å kontrollere vannkvaliteten i elver, bearbeidede matvarer etc. Sensoren kan ikke byttes ut. Vanntett: IPX4 (JIS C920)
kr 1150,-
Sato fuktmåler for næringsmiddel
Kontroller fuktighet med å bruke en elektrisk tester. For å måle mengden vann i et materiale, har som oftest en tørrvektsmetode blitt brukt. Tørrvektsmetoden tar lang tid og en infrarød strålemetode er kostbar. SK-940A utfordrer den tradisjonelle fuktighetsmåler og gjør det mulig med raske og nøyaktige målinger av fuktighet. SK-940A Type 2 leveres med probe egnet for testing av fuktighet i tørket fisk, poteter etc.
kr 4500,-
Digital Saltmåler Model SK-5SII for matvarer
Måler saltkonsentrasjon og temperatur med en enklel måling
kr 1500,-
Digital Saltmåler Model SK-10S for matvarer
Viktig å kontrollere saltinnholdet i mat. Mindre enn 1% saltinnhold er anbefalt.
kr 3200,-
Pen type digital pH måler med 115mm lang sonde
Pen type digital PH meter. Slank stangformet sensor kan settes direkte ned i en kolbe eller en liten beholder. Vanntett IPX4. Kan betjene enheten med våte hender (funksjonen vil ikke bli påvirket). Sensoren kan ikke byttes ut.
kr 1450,-
Berøringsfri nedtellingstimer
TM-29 er en sanitær utformet nedtellingstimer. Du starter timeren ved å føre hånden over sensoren. Dette er renslig og effektivt.
kr 480,-
Sato innstikk probe med rustfritt håndtak
Innstikk probe medhåndtak i rustfritt stål til bruk i mathygiene og næringsmiddelindustrien. -40 til 250 grader. Proben er spesielt mye brukt i alle deler av fiskeindustrien.  SWPII-07 Probe Stainless steel til SK-250WPII-N.
kr 1560,-
TQC InnstikkTermometer
TQC Presisjons termometer er et hendig lommeformat termometer med sammenleggbar probe i rustfritt stål. Proben er av typen instikk. Egnet for måling i væsker og halvfaste materialer (for eksempel matvarer).  Stor tydelig skjerm, ergonomisk design og lett å rengjøre. Instrumentet er utstyrt med en ON / OFF, MAX / MIN bryter og kan enkelt settes til Fahrenheit om nødvendig.
kr 1100,-
Sato ekstra lang probe
Denne proben er ekstra lang (40 cm) og er spesielt egnet til dypping i vannbad, frityrer, o.l.
kr 2550,-
Sato Overflatetemperatur probe -15-200C
Overflate probe til bruk med SK-250WPII serien med vanntette termometere.
kr 2250,-
Sato SK-L200THII Alpha datalogger+SK-LTHII-1 probe
Datalogger for temperatur og luftfuktighet.
Ved bruk av inkluderte programvare vil logget data kan enkelt vises som en graf en PC.
Denne inkluderer så kalt plugg inn sonde (som avbildet på venstre i bildet)  Denne sonden kan også kjøpes separat. Det samme kan 2 varianter av sonder på kabel. En som kan skrus på vegg og en innstikkssonde som er egnet på små og trange steder.
kr 5200,-
Bacharach Digital Termometer
Måler to temperaturer simultant. K-kobling for enkelt tilsluting av luftprobe, veskeprobe, instikkprobe for f.eks. matvarer, overflateprobe, osv. Kan levers med sertifikat og vi tilbyr årlig kalibrering både av instrument og prober.
kr 1450,-
Temperatur følere med K-kobling
Probene kan kobles til instrumenter egnet for utskiftbare prober (type 'K') ved hjelp av en pluggtilkobling . Sonden har et solid håndgrep av hardplast og en meter isolert kabel. Spesialprober og lange prober eller kabler kan produseres i henhold til kundens spesifikasjoner.
kr 790,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt  (2 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning (3 desimaler)
Presisjonsvekt / laboratorievekt med høy oppløsning som gir stabile og nøyaktige målinger.Mange funksjoner; veiing av bestanddeler, toleranseavvik, prosent, telling og minne for summering av enkeltmålinger.Vekten kan også kombineres med sett for måling av densitet.
kr 4400,-
Elite konduktivitetsmåler
Elite conductivity/TDS/konduktivitetsmåler kan måle ledningsevne nøyaktig i alt fra rent vann til avfallsvann og kommer med temperaturdisplay, auto-måleområde gjennkjenning. Måleren har automatisk temperaturkompensasjon og enkle kalibreringsfunksjoner , noe som gir deg nøyaktige og pålitelige målinger hver gang du måler.

Elite conductivity/TDS/konduktivitetsmåler er robust og vanntett til IP67. Dette er modellen med pin sensor.
kr 2200,-
Ecoscan pH5 + pH Gauge
Robust pH-måler som er enkel å bruke. Utstyrt med automatisk temperaturkompensasjon, buffergjenkjenning og kalibrerings minne. Sprutsikkert  tastatur.
Gummi beskytter  inkludert som standard. pH føler som brukes i kjemikaliebad blir fort slitt og denne har fordelen av å enkelt kunne bytte  føleren.
kr 7200,-
TQC Inspector oppladbar LED lykt
TQC Inspector lommelykt er en robust og hendig lommelykt med ekstremt kraftig PowerLED. Den justerbare lysstråle gjør denne lommelykt svært godt egnet for de fleste typer inspeksjoner. Dette kraftige lys gir en imponerende 600 lumen og har en stråle avstand på 300 meter. Li-ion-batterier kan lades i ekstern lader.
kr 1380,-
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.