Antall produkter:   0
Sum:   0
Gå til kasse
Vis handlekurv
BRANSJER
Produkter
Fuktmåler RH metoden i betong
Image for Fuktmåler RH metoden i betongImage for Fuktmåler RH metoden i betongImage for Fuktmåler RH metoden i betong

Fuktmåler RH metoden i betong

varenr: HT-4000 KIT
Kr. 9500,-
(eks mva)

Fuktmåler for måling av relativ fuktighet. Dette er et sett beregnet på måling av RH i betong før legging av gulvbelegg e.l. Normalt anbefaler produsenter av gulvbelegg at denne fuktigheten i er i området 75% til 85 %.

Teknisk info
Settet består av en Delmhorst HT-4000 Hygrometer med S1 sensor, forlengingskabel til S1 sensor, 10 stk plugger med propper og en stk uknuselig PELI 1200 koffert. I enkelhet så består RH metoden for fuktmåling av betong av at man borrer hull i betongen, setter ned plugger og propper disse. Så skal dette stå og stabilisere seg i et døgn. Etter det er det klart til måling av RH (relativ fuktighet). Se brosjyre for tips og eksempelbilder for hvordan du gjennomfører RH målinger i betong. 
Mer om produktet
Tilleggsprodukter
Annonsebilde
Kalibrering av måleinstrumenter
Vi tilbyr sporbar kalibrering og sertifisering av de fleste av instrumentene vi fører. Vi tilbyr også oversikt over dine instrumenter som skal til årlig kalibrering på portalen www.dinkalibrering.no , en webportal som varsler deg i forkant av sertifikatets utløpsdato, og gir deg tilgang til sertifikatene via portalen.